Gledajte Zadruga 6 uživo stream(strim) live ovde.Zadruga uživo | Riality online.

← Nazad

Zadruga 6 uživo stream(strim) live

← Nazad

O Zadruga 6 rialitiju

zadruga

Zadruga je srpski rijaliti-šou, autora Željka Mitrovića. Šou se prikazuje od 6. septembra 2017. godine, sa velikim uspehom, iako ocene i reakcije kritičara nastavljaju da rastu sve negativnije. Šou je od tada nastavljao biti hit za Pink.

Šou prati grupu raznolikih takmičara, poznatih pod nazivom zadrugari, koji zajedno žive u građevinskom kompleksu, pod stalnim nadzorom. Zadrugari su potpuno izolovani od spoljnog sveta i ne mogu imati nikakvu komunikaciju sa onima koji nisu u kući. Takmičari se takmiče za nagradu od 50.000 evra, sa nedeljnim nominacijama i eliminacijama koje određuju ko će pobediti u šouu.

U Šimanovcima, na preko dva hektara zemlje, izgrađen je čitav kompleks sa više zgrada. U sklopu kompleksa nalazi se i veštačko jezero. U sklopu kompleksa nalazi se „bela kuća”, gde konstantno borave učesnici, poznatiji kao zadrugari, koji se devet ili deset meseci bore za nagradu od 50.000 evra.

Po konceptu rijalitija, svakog ponedeljka ujutru se proglašava „vođa”, kojeg bira učesnik koji je izbačen prethodne nedelje. Vođa je te nedelje siguran od nominacije i spava u hotelu (koji se nalazi u sklopu rijaliti-šoua), zajedno sa „omiljenom osobom”, odvojeno od ostalih takmičara. Njegova dužnost je da održava red, kao i izabere omiljenu osobu, koja je takođe privilegovana kao i vođa, kao i dva „potrčka”, koji moraju da slušaju sva naređenja vođe i primorani su da spavaju u izolaciji. Ponedeljkom se takođe u studiju nalaze novinari koji govore na različite teme koje se tiču dešavanja u rijaliti-šouu. Utorkom se u gradu, pored dnevnih aktivnosti i igara, organizuje žurka.

Sredom uveče učesnici odgovaraju na pitanja gledalaca, dok četvrtkom porodice učesnika dolaze u studio, a potom se učesnicima puštaju svi video-klipovi o događajima iz samog rijaliti-šoua. Petkom učesnici igraju igru istine, u kojoj iznose „iskrene” odgovore na pitanja ostalih učesnika. Svake subote održavaju se nominacije, prvog nominovanog izglasavaju ukućani između dva potrčka, dok drugi nominovan uvek bude učesnik koji te nedelje ima najmanje SMS glasova publike, produkcija ima pravo da kazni još učesnika nominacijom ukoliko proceni da ponašanje određenog takmičara nije bilo u skladu sa pravilima igre te nedelje. Nedeljom popodne svi takmičari idu na „Rajsko ostrvo” koje se nalazi u okviru rijalitija i tamo se održava porodični sastanak, uveče je na programu izbacivanje i neko od nominovanih napušta „belu kuću”.

Zadrugari mogu da se ispovedaju „drvetu mudrosti” u „Rajskom vrtu”, kojem im često nudi pakt, u kome obično učesnici pokažu svoje najgore osobine, spremnost da izdaju prijatelja, pokažu ljubomoru, pohlepu i gordost.

Zadrugari u sklopu rijalitija imaju sopstvenu prodavnicu u koju idu svakog ponedeljka ili četvrtka, kazino, noćni klub, kozmetički salon, pab, bazen, sud, sobu za rehabilitaciju, sobu za izolaciju, radionicu i farmu. Od druge sezone, kompleks se proširio, te je u grad uključen i šiša bar, kafić „Dubioza”, restoran brze hrane, parking, zalagaonica, nautička prodavnica, tajna mračna soba, „Milenijina” palata u okviru koje se nalazi „Drevna proročica”, pozorište i sala, veliki morski zaliv koji ima i sopstveno ostrvo. Sud se koristi samo utorkom, za vreme žurke, ukoliko takmičari naprave prestup. Sve ostale zgrade su stalno otvorene, ali takmičari moraju da plate od svog nedeljnog budžeta (budžet može biti 20, 30 ili 40 evra za nedelju dana, budžet deli vođa, po ličnom nahođenju), kako bi ih koristili. Zalagaonica se koristi četvrtkom gde takmičari donose sve što su kreativno pravili u prethodnih sedam dana, kako bi dobili novac za to.