Nazad

Gde pronaći kvalitetan servis pranja nameštaja?

Jednom prilikom u Beogradu dok sam bio poslovno u iznajmljenom stanu kroz neke radove u istom stanu koje sam bio dužan da obavim po dogovoru sa stanodavcem kao sto je bilo gletovanje i ostali radovi.

Radovi su bili prilično dobro odradjeni ali kada sam se okrenuo oko sebe u dnevnom boravku video sam problem.

Nisam pazio gde pada prašina i otpad od radova i kada sam pogledao kako izgleda sofa,tabure i trosed bio sam šokiran.

nameštaj

Ništa,zaključak prost.ja nameštaj ne znam vratiti u čisto stanje,znači trebaju mi profesionalci za to.Kao i mnogo puta do sada telefon u ruke i stari dobri gugl.

Pošto sam se nalazio u Zemunu kucah "pranje nameštaja Zemun",pronadjem na prvoj,drugoj poziciji servis za čišćenje nameštaja Tošić.

Momak je došao brzo,lako smo se dogovorili oko cene,počeo je od troseda.

Suma sumarum za sat i kusur vremena nameštaj koji sam ubrljao sijao se kao nov uz pomoć Sašinih čarobnih mašina(tako se zvao čovek).

Uglavnom platih čoveku ,bio sam prezadovoljan odradjenim a nije bilo skupo.Bio sam prezadovoljan.

Drugi put u slicnoj situaciji sam bio na Novom Beogradu,opet neka gomila radova,da vas ne davim sa radovima,rezultat po nameštaj opet koban.

Ponovo ista procedura,gugl i "čišćenje nameštaja" ali ovoga puta Novi Beograd.Pronadjem pri vrhu čišćenje nameštaja Novi Beograd .

Pozvao sam ih i takodje sam bio prezadovoljan uslugom.Pravi profesionalci.

Imate stranice i po naseljima,pa posetite i obratite se ,za čišćenje nameštaja stari Merkator, čišćenje nameštaja stari Belvil, čišćenje nameštaja Tosin bunar, čišćenje nameštaja Bezanijska kosa, čišćenje nameštaja West Blok 65, čišćenje nameštaja Blok A, čišćenje nameštaja Usce i čišćenje nameštaja Fontana, čišćenje nameštaja blok 45 i čišćenje nameštaja Arena blok 25 ,posetite stranice i zovite,bicete prezadovoljni garantovano.

Eto podelih ovo odlično iskustvo sa vama jer je danas dobre majstore u bilo čemu teško pronaći pa ako se nadjete u sličnoj situaciji na sličnim lokacijama sledite linkove iz teksta.

Provereno kvalitetna usluga,hvala na poseti i čitanju.

up
r>