Nazad

Gde naci kvalitetan tepih servis u BG-u?

Jednom prilikom boravio sam kod rodbine u stanu u Beogradu.Oni su otisli na put 7 dana na Zlatibor a ja sam trebao odraditi dosta poslova u stanu,od delimicnog krecenja,montiranja namestaja,stolarijskih radova itd na vas ne davim sa tim.

Poslovi su tekli kako su tekli,uz mnogo prasine i otpadataka sitnih sto od rezanja stolarskog materijala i krecenja najvise,negde sam poslove pozavrsavao uspesno.(nastavi ispod slike,necu daviti,kratko je).

tepih

Pogledam u kalendar,3 dana do njihovog povratka,pogledam u tepihe(ima ih mnogo jer je trosoban stan), a tepisi katastrofa prljavi sto od prasine,delimicno piljevine,po malo kreca i jos svasta nesto.Leleee sta da radim.

Nista,zakljucak potreban mi je tepih servis.Stari dobri gugl i trazi tepih servise.Pozovem ovaj tepih servis.Brzo je dosao covek iz servisa,pokupio tepihe i rece mi ne brini za vreme,ima da sijaju dok se familija ne vrati.

Uglavnom da ne davim puno,proslo je dva dana,vec sam u frci sa vremenom,kad zvoni telefon - kaze - Tepih servis Tosic ovde,vasi tepisi su spremni za transport,kada vam odgovara da h isporucimo.Ja rekoh - sto pre.

Covek je dosao kroz 20 minuta,pomogao mi da sve te tepihe postavim,uglavnom sve pohvale za vrhunski profesionalizam a nije bilo ni skupo.I tako se ja nekako izvadih.

Sledeci put u slicnoj situaciji sam bio,isto neka gomila radova(ja veciti domar kad nema nikog),opet slican vremenski tesnac i tepisi a broj od Tosicva zaboravio.Nadjem na guglu neki tepih servis T sa Novog Beograda.Isto vrhunska usluga,kvalitet i brzina.Eto na osnovu mog iskustva mogu vam na teritorijiNovog Beograda preporuciti tepih servis T a za Zemun Tepih servis Tosic, ova dva tepih servisa jer su provereno odlicni.Toliko za sada od mene,bice jos preporuka kada naidjem na nesto kvalitetno.Hvala na citanju.

up

Povoljna izrada sajtova

izrada sajtova

Vise informacija na sajtu