Kako gledati IPTV tv kanale potpuno besplatno.

Nazad

Uputstvo za gledanje IPTV tv kanala

Pazljivo pogledajte ovaj video tutorijal.

Vazno! - Video gledajte u punom ekranu da vam ne promaknu bitne sitnice,na mobilnom ni slucajno.

Alternativno sportske i ostale tv mozete gledati na linkovima ispod.

Razne Ex Yu TV strimove mozete gledati na BALKAN SPORT

Popularne radio stanice Srbije mozete slusati OVDE

STRIPOVI

Ispod vam ostavljam link ka telegram IPTV grupama gde cete pronalaziti liste iz video tutorijala.

Telegram IPTV grupe kliknite -> OVDE i vas Telegram na racunaru ce se otvoriti.Zatim VIEW IN TELEGRAM i ulazite u listu IPTV grupa.

Da bi ste se pridruzili nekoj od grupa samo kliknete join tamo.

Kako izgleda telegram na desktopu i laptopu sa strelicama koje pokazuju ka IPTV grupama pogledajte na slici ispod mada ste to vec videli u video-u iznad ako ste ga pratili.

telegram

Povezujte se sa ljudima po grupama,pitajte ljude da vam posalju u privatnoj poruci listu tamo ako ne mozete naci javno u postovima.

Na pocetku ce vam sve izgledati malo cudno kao i sve sto je novo i desava se prvi put ali vec posle par ulazaka na telegram i u telegram grupe plivacete kao riba u vodi,levo imate sidebar u telegramu gde ce vam biti grupe kojima ste se pridruzili i ljudi koji su vam pisali ili ste im pisali.

Moj predlog su vam recimo grupe kao sto je IPTV Kodi Srbija i IPTV Srbija a ima tamo mnogo grupa sa IPTV tematikom.Samo kucajte gore u polje za pretragu i nacicete.

Generalno,telegram je jako prosta mreza za koriscenje.

Pridruzujte se grupama i trazite liste,u video-u sam sve objasnio.

U slucaju da ne mozete da se snadjete kroz ovaj tutorijal,ja sam video pravio za youtube a ne za stranicu ali mi youtube nije dozvolio objavljivanje, domace sportske kanale kao i RTS,HRT,N1 i ostale kanale mozete pogledati na ovom sajtu kliknuvsi -> OVDE.

Pitanja mozete postaviti na goranilicilke893@gmail.com ili na stranici komentari ovog sajta -> OVDE..Na istoj stranici mozete ocekivati i odgovor ali je na email sigurnije jer ga otvaram svaki dan.

Uzivajte!!!

Povoljna izrada sajtova

izrada sajtova

Vise informacija na sajtu