Gledajte sport klub

SK

Nazad

Prijateljska preporuka - pretplatite se na Sport Klub kanale ako ste u mogućnosti.Hvala i ugodan boravak želimo.

Ponudu za Sport Klub mozete pogledati OVDE

Ova stranica samo preuzima tuđi sadržaj(linkuje) tako da nije odgovorna za autorska prava.

O Sport Klub

Sport klub srpski je sportski pretplatnički televizijski kanal koji se emituje u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Sloveniji od 2006. godine. U Hrvatskoj se počeo emitovati 2007. a u Severnoj Makedoniji 2011. godine. U vlasništvu je preduzeća United Group. Prikazuje različite vrste sportova kao što su fudbal, košarka, tenis, moto-sport, američki fudbal, xokej na ledu, odbojka, rukomet, ragbi, atletika i golf. Dostupan je u HD tehnologiji.

Kliknite par puta Click to unmute stream u gornjem levom uglu za ton

Uputstvo za korisćenje strimova OBAVEZNO pročitajte OVDE

Da sprecite vecinu neželjenih redirekcija i iskačućih prozora instalirajte Popup Bloker kliknite OVDE i dodajte ga u pretraživaž.

Istorijat Sport Klub

Počevši od 22. septembra 2013. godine Sport klub, Sport klub+, Sport klub Prajm, Sport klub Premium, Sport klub 3, Sport klub 4, Sport klub 5 i Golf klub su preimenovani u Sport klub 1, Sport klub 2, Sport klub 3, Sport klub 4, Sport klub 5, Sport klub 6, Sport klub HD i Sport klub Golf. Sport klub Golf prikazuje takmičenja sa najvećih svetskih turnira. Pored promene naziva, upotpunosti je promenjen vizuelni identitet uključujući novi logo. Kasnije su dodati i kanali Sport klub 7, Sport klub 8, Sport klub 9 i Sport klub 10, s tim što kanali Sport klub 5, 6, 7, 8, 9 i 10 emituju program samo po potrebi (pretežno vikendom), a u ostalim terminima se na tim kanalima emituje promo program. Sport klub 4K je pokrenut 2020. godine.