Gledajte Arena sport

Arena

Nazad

Prijateljska preporuka - pretplatite se na Arena Sport kanale ako ste u mogućnosti.Hvala i ugodan boravak želimo.

Ponudu za Arena Sport mozete pogledati OVDE

Ova stranica samo preuzima tudji sadržaj(linkuje) tako da nije odgovorna za autorska prava.

O Arena Sport Srbija

Arena sport je sportski kanal koji svoj program emituje na deset kanala u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji od 2010. godine. U Sloveniji kanali Arena sport su počeli sa prikazivanjem tokom 2020. godine. Prikazuje različite vrste sportova kao što su fudbal, košarka, rukomet, tenis, moto-sport, hokej na ledu, bejzbol, odbojka i ragbi. U vlasništvu je državne kompanije Telekoma Srbije. Dostupan je u HD tehnologiji.

Kliknite par puta Click to unmute stream u gornjem levom uglu za ton

Uputstvo za korisćenje strimova OBAVEZNO pročitajte OVDE

Da sprecite vecinu neželjenih redirekcija i iskačućih prozora instalirajte Popup Bloker kliknite OVDE i dodajte ga u pretraživaž.

Istorijat Arena Sport

Arena sport je svoj prvi program Arena sport 1 pustila u rad 27. avgusta 2009., dok je drugi program Arena sport 2 pušten u rad 4. septembra 2009. godine. Kasnije su u rad pušteni Arena sport 3, Arena sport 4 i Arena sport 5, dok je najmlađi član Arena Esport specijalizovan za prenose gejminga i elektronskih sportova, pokrenut 2020. godine, kada je pokrenut i kanal posvećen borilačkim sportovima Arena Fight[1]. Ubrzo nakon toga pokrenut je kanal Arena sport 1x2. 6. septembra 2021. sa radom su počeli kanali Arena sport 6, Arena sport 7 i Arena sport 8. Dana 24. oktobra 2021. sa radom su počeli kanali Arena Premium 1, Arena Premium 2 i Arena Premium 3.

Izvor daddylive.vip